Referenties van een aantal van onze vaste opdrachtgevers:

StudioGonz, Poppodium Gouda:

Werken met artiesten vraagt soms om snel te kunnen schakelen, daar weten we bij ons poppodium alles van! Dankzij AVS lukt dit elke keer weer perfect! Alles kan altijd, en er wordt altijd meegedacht om tot het beste resultaat te komen!

Scouting, ZESC, Zeeland:

De grote, lege tent ombouwen naar een geweldige feestlocatie, met alles er op en er aan, en verzorgt tot in de kleinste details, AVS heeft er een perfect feest van gemaakt tijdens ZESC’14!

Cultuur Aan de Slinger:

Wij werken nu enkele jaren naar grote tevredenheid met AVS. Jasper Vink denkt altijd met je mee en is erg flexibel ingesteld. Dat is er prettig met het organiseren van evenementen. AVS levert kwaliteit, waardoor de techniek en productionele kant van een evenement alvast een zorg minder is!

Theatergroep WeLove2Sweat:

Ons theatercollectief werkt nu een aantal jaren samen met AVS. Of het nu gaat om decorbouw, of de technische wensen van een act; AVS is van alle markten thuis. Ons theatercollectief is goed in het creatieve proces en komt daarbij op verschillende ideen. AVS bekijkt dan wat er haalbaar is binnen de tijd en middelen die er zijn. Zonder AVS kan WeLove2Sweat al jaren niet meer!