AVS organiseert regelmatig zelf of in samenwerking met verschillende organisaties een evenement. Hier een overzicht van de evenementen die AVS in het verleden heeft georganiseerd en wat er komende tijd op de agenda staat.

Heb je een leuk idee voor een evenement maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

AVS Events van afgelopen jaren:

22 augustus 2015: Stolwijk Live!

In samenwerking met de De Gouden Leeuw en Clear Notes organiseerd AVS, Stolwijk Live. Op het plein Achter de Kerk in Stolwijk staan tijdens Stolwijk Live verschillende bands op een groot buitenpodium.

Meer info: www.feestinstolwijk.nl

AVS Events van afgelopen jaar:

Stolwijk Live

In samenwerking met de De Gouden Leeuw en Clear Notes organiseerde AVS, Stolwijk Live. Op het plein Achter de Kerk in Stolwijk stonden tijdens Stolwijk Live verschillende bands op een groot buitenpodium.

Koningsnacht Stolwijk

Op Koningsnacht 2013 en 2014 organiseerde AVS een mini festival op het dorpsplein in Stolwijk. Verschillende bands en DJ’s traden tijdens deze avond op en zorgde voor een waar feestje!

Hand in Hand 4 Our Girls

AVS organiseerde in het Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda een evenement dat in het teken stond van 3FM Serious Request om geld op te halen voor het goede doel. Naast muziek van verschillende muzikanten en bands was er ook een theatervoorstelling, een silent disco, simple experiment, een chill bios en verschillende workshops en exposities.