AVS staat voor Audio Visual Services en is in 2006 opgericht door Jasper Vink. Wij leveren het beste op het gebied van licht en geluid door te werken met professionele apparatuur en zorgvuldig gekozen medewerkers. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat uw evenement nodig heeft op het gebied van licht, geluid, beeld, podium, decoratie en artiesten.

Uw wilt zeker weten dat alles op moment suprême doet wat het moet doen, dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat het gebruik van licht en geluid de identiteit van het bedrijf of feest weerspiegelt!

Samen met u verkennen wij wat er nodig is om het evenement of feest tot een succes te maken. Door onze expertise en jarenlange ervaring ziet wij snel dingen waar u zelf nog niet aan gedacht had. Indien nodig komen wij graag kijken op de locatie van het evenement om een goed beeld te schetsen. Na aanleiding van deze eerste kennismaking kunnen wij een mooie op maat gemaakte offerte voor u maken.

Tijdens het evenement zorgen wij dat alles geregeld is. Mocht er op het laatste moment iets moeten veranderen dan zijn wij van harte bereid daarbij te helpen. Tevens besteden wij uitgebreide aandacht aan het evaluatieproces zodat onze service in de toekomst nog beter aansluit bij uw wensen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuur en verkoop, wij bieden ook een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om bedrijfs- of sportevenementen, festivals, theatervoorstellingen, installaties of besloten feesten, wij verzorgen niet alleen de techniek maar helpen u ook graag met het zoeken naar de juiste artiesten en decor voor uw evenement.